Snelle levering

Voor 16.00 besteld
Dezelfde werkdag verstuurd

Bereikbaar via telefoon en e-mail Tel: 0593-851233
Mail: info@schleich-s.nl
 

Verzending

Verzendkosten Nederland
 

  • Orderbedrag kleiner dan 50 euro 4,95 euro verzendkosten.
  • Orderbedrag 50 euro en hoger geen verzendkosten.

 

Verzendkosten Belgie

Verzendkosten Belgie 6,75 euro.

Andere landen op aanvraag.

Schleich-s.nl verzend alle bestellingen met een professionele bezorgdienst. Zij streven er naar om onze zendingen voor zowel Nederland als België binnen 24 uur te bezorgen. Zodra wij uw bestelling aanbieden bij onze vervoerder ontvangt u van ons systeem automatisch een e-mail waarin staat aangegeven dat uw bestelling verzonden is.

Mocht u na ontvangst van deze e-mail alsnog de dag van levering of het afleveradres willen wijzigen dan kunt u dit dezelfde dag tot 24:00 uur aanpassen via de link in de door u ontvangen e-mail. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om het pakket bij één van de vele afhaalpunten bij u in de buurt te laten bezorgen zodat u zelf het moment van ontvangen kunt bepalen. (vergeet in dat geval niet uw legitimatie mee te nemen!)

 
Volg uw bestelling online via Track & Trace
Op het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een e-mail met daarin een track & trace code waarmee u het pakket online kunt volgen. U kunt ervan uitgaan dat de zending de volgende werkdag bij u zal worden aangeboden.

 

Afwijkend afleveradres
Uw bestelling laten bezorgen bij vrienden, familie of op uw werk ? Geen probleem, vul tijdens het afronden van uw order het afwijkende afleveradres in en wij zullen zorg dragen voor een juiste afhandeling.

 

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren?
Dan is het mogelijk dat het pakket bij uw buren zal worden aangeboden. In dat geval ontvangt u een kennisgeving in uw brievenbus waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgeleverd. Wilt u dat een levering absoluut niet bij uw buren mag worden aangeboden dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld bij het afronden van uw bestelling.

 

Retouren

Indien er onverhoopt een model naar ons retour gestuurd dient te worden, meld dit dan eerst aan ons. U krijgt dan instructies hoe het terug te sturen. Stuur in geen enkel geval een pakket ongefrankeerd naar ons op, wij zullen dit niet accepteren en u bent in dat geval zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

© schleich-s.nl

Tel: 0593-851233 - Email: info@schleich-s.nl | Adres: Ossebroeken 11E - 9411 VR Beilen | KvK: 61225363 | BTW: NL854260523B01

Ontwerp:

Martin Pottjewijd

| Techniek:

BS Connect

Veilig betalen

iDeal
Mr Cash
PayPal

Nieuwsbrief

Schleich Schleich Schleich Schleich Schleich Schleich Schleich

Deze website is onderdeel van www.miniatuurshop.nl

Schleich